Digital körjournal

 

ExyPro LOG är skapad för att underlätta och effektivisera vardagen för dig som förare. Med sina smarta funktioner är det en effektiv och hållbar lösning som gör det enkelt att få exakt information om dina fordon, när du vill.

 

Enkel och trygg lösning

  • Uppfyller Skatteverkets krav med automatisk registrering av vägtullar

  • Tillgång till dina resor direkt i datorn eller mobilen

  • Passar alla företag, oavsett storlek och antal fordon

  • Kvalitets- och miljöcertifierad i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001

  • Enkel att installera och använda

  • Baserad på en stabil molnlösning med datalagring i Sverige

Digital körjournal

ExyPro LOG har utvecklats med fokus på användarvänlighet och säkerhet. Med vår digitala körjournal kan du vara säker på att uppfylla Skatteverkets senaste krav.
ExyPro har sedan 1999 försett den svenska marknaden med elektroniska körjournaler av hög kvalitet. Vår senaste nyhet, ExyPro LOG, är en smidig lösning som passar alla typer av företag – oavsett storlek och antal fordon. Genom att alla resor registreras automatiskt slipper du manuellt pappersarbete, och får dessutom tillgång till dina resor direkt i mobilen eller datorn.
Installation av körjournalen görs enkelt, antingen direkt i bilens diagnosuttag (OBDII) eller genom fast montering. När du är igång kan du både rapportera, filtrera och exportera dina resor. Körjournalen uppfyller Skatteverkets krav, vilket gör att du kan känna dig lugn vid en eventuell granskning.

Innovativ IoT-plattform

Vår innovativa IoT-plattform är utvecklad av experter och kan utökas med funktionalitet beroende på dina och ditt företags unika önskemål och behov.
Som användare av ExyPro LOG får du, förutom hårdvaran, tillgång till vår innovativa och moderna IoT-plattform. Plattformen består av en framtidssäkrad molnlösning, med säker datalagring i Sverige. Den innehåller även en kundportal där du och dina medarbetare kan logga in och utföra ärenden, samt en backoffice-portal.
Efter implementering av plattformen kan du enkelt utöka och addera nya funktioner, i takt med att dina behov förändras. Med sin höga funktionalitet är det en smidig lösning som resulterar i både lägre kostnader och bättre data att analysera.

Detta ingår

Trängselskatt

Med ExyPro LOG behöver du inte tänka på hantering av trängselskatt. Vår digitala körjournal uppfyller Skatteverkets senaste krav och här ingår automatisk registrering av vägtullar.

Föraridentifiering

Med hjälp av föraridentifiering är det enkelt för dig och ditt företag att se vem som kört vilket fordon under en viss tid. Det skapar hög säkerhet såväl för anställda som för företaget i stort.

Noteringar

Vid en eventuell granskning kräver Skatteverket att du och ditt företag kan stärka syftet med alla utförda resor. Med ExyPro LOG kan du enkelt registrera ditt syfte för varje resa direkt i mobilen eller datorn.

Live-positionering

ExyPro Live möjliggör att du kan hålla reda på företagets fordon i realtid. Genom att följa fordonet direkt på kartan kan du informera kunden om dess exakta position under en viss tid.

Enkel installation

Vår digitala körjournal installeras direkt i ditt fordons OBD-uttag eller genom fast montering. Vi hjälper dig gärna att rekommendera rätt enhet för just dina behov och ditt fordon. Enheterna ingår alltid i månadskostnaden.

Reseräkning

Med hjälp av en snabb knapptryckning kan du exportera dina resor till en färdig körjournal. I journalen ingår beräkning av trängselskatt och du kan lätt skilja på privata och tjänstemil.