ExyPro fordonsenhet

Ditt kompletta Fleet Management System

Hur vill du uppleva Fleet Management?

Med flera olika kabeluttag och hårdvara av högsta kvalité har ExyPro många möjligheter utöver grundfunktionerna. Vi samarbetar nära och långsiktigt med våra kunder för att ta fram specialanpassade lösningar efter behov. Något vi är mycket stolta över.

I grundpaketet ingår fordonsenhet, display, samt GSM/GPS-antenn. Systemet är kompatibelt med alla 12/24V-fordon och kopplas enkelt in genom färgkodade kabeluttag.

Med körjournal laddas all fordonsdata upp till servrar och kan sedan hämtas för att få en komplett journal över fordonets aktivitet. Den är lättanvänd, framtagen tillsammans med våra kunder och uppfyller Skatteverkets krav.

Redovisar helt automatiskt:

Startadress

Stoppadress

Starttid

Stopptid

Sträcka

Körd tid

Parkerad tid

Typ av resa

Mätarställning

Det går att ta ut både kör- och besöksrapporter baserade på aktuell tidsperiod, förare, fordon eller s k körtyper. Om fordonets CO2-värden lagts in går det också att ta ut en CO2-utsläpps rapport. Det är även mycket enkelt att lägga upp sina egna kunder/leverantörer i systemet. På så sätt syns de med namn i körjournalen. Möjligheterna är obegränsade, då ni själva väljer vad som ska kunna registreras gällande resorna.
Realtidspositionering ger möjligheten att se bland annat var fordonen befinner sig, hur fort de kör samt vem som är närmast nästa uppdrag osv.
ISA - (Intelligent Speed Adaption). Ett trafiksäkerhetssystem som ser till att föraren håller sig till både säker och laglig körning. Systemet varnar föraren vid hastighetsöverträdelse.
Olika tillval som installeras genom att köpa till tjänstens specifika kabel som kopplas mellan fordonsenheten och fordonet. Därefter uppdateras programvaran trådlöst och automatiskt.

- Ecodriving

- Färdskrivarkoppling

- Bältesuppföljning

- Alkolås

- Förar- id

Gå till Tillval.
Den PC-programvara som används för att hantera allt som rör ExyPro. Trots programmets många funktioner och möjligheter är det väldigt enkelt att hantera. Det kan konfigureras att köras för en enskild användare eller för nätverksanvändning av många personer samtidigt. Läs mer om ExyPro Office
Våra produkter och tillval utvecklar vi tillsammans med er, marknaden. Allt för att säkerställa att produkterna fyller ett verkligt behov och syfte i verksamheterna. Vår teknikavdelning består av personer med spetskompetens inom både hårdvara, mjukvara och fordonselektronik. Detta gör att vi kan tillgodo se lösningar inom och över alla områden, utan att behöva ta in extra hjälp. Perfekt för att snabbt lösa dina önskemål. Läs mer.