ExyPro

Hur vill ni uppleva Fleet Management?

ExyPro Fleet Managments fordonsenhet med körjournal, hastighetsupplysning(ISA), realtidspositionering samt trafikledning. Läs mer om enheten här.
Den inkluderade programvaran som enkelt ger rapporter per fordon och förare, per projekt, per uppdragsgivare samt per grupp av fordon eller förare. Läs mer om Office här.
Olika tillval som installeras genom att köpa till tjänstens specifika kabel som kopplas mellan fordonsenheten och fordonet. Därefter uppdateras programvaran trådlöst och automatiskt.

- Ecodriving

- Färdskrivarkoppling

- Bältesuppföljning

- Alkolås

- Förar- id

Gå till tillval här
Våra produkter och tillval utvecklar vi tillsammans med er, marknaden. Allt för att säkerställa att produkterna fyller ett verkligt behov och syfte i verksamheterna. Vår teknikavdelning består av personer med spetskompetens inom både hårdvara, mjukvara och fordonselektronik. Detta gör att vi kan tillgodo se lösningar inom och över alla områden, utan att behöva ta in extra hjälp. Perfekt för att snabbt lösa dina önskemål. Läs mer.

Sepabs affärsidé har sedan starten 1982 varit att i nära samarbete med fordonsindustrin utveckla produkter för säkerhet, effektivitet, komfort och nationell anpassning. Tre decenniers erfarenhet har gett oss stor förståelse för vad som krävs och förväntas av en teknisk investering. Det behöver vara lönsamt, effektivt, funktionellt och användarvänligt.

Detta erbjuder vi med ExyPro – ett komplett fleet management system som är flexibelt, anpassningsbart och kan utökas med flera funktioner efter behov.